EHC op Twitter EHC op Facebook

Nederlandse defensie inversteert verder in het terugdringen van DME

De strijd tegen DME en de blootstelling aan fijnstof blijven hoog op de agenda staan bij Defensie in Nederland.  Al vele jaren maken de verschillende afdelingen binnen Defensie gebruik van onze roetfilters, zowel de opzet roetfilters (EHC P15 en L20) als de permanente roetfilters (EHC HT).

De mobiele opsteekfilters P15 en L20 worden in de werkplaatsen gebruikt.  De Mercedes MBtrac en de “Bomb Loaders” van de Luchttmacht werden permanent uitgerust met onze HT20 en HT10 roetfilters.  Deze week werd opnieuw een bestelling geplaatst voor onze HT filters, dit maal worden de filters bij heftrucks opgebouwd.  Het is niet de eerste keer dat Defensie EHC HT filters voor haar heftrucks verkiest.  In het verleden werden ook een aantal 16 tons heftrucks voorzien van onze HT35 roetfilters.

Plaats hier uw reactie.