EHC op Twitter EHC op Facebook

PontMeyer schaft opsteek roetfilters aan

Drive in Pontmeyer
EHC P15

 

PontMeyer is de grootste leverancier van hout en plaatmaterialen in Nederland. Ook voor alle andere bouwmaterialen kan men bij PontMeyer terecht. In vrijwel alle vestigingen werken ze volgens het drive-in systeem. De klanten kunnen hier zonder afspraak naar binnen rijden voor het afhalen van materialen.

 

Dit zorgt ervoor dat voertuigen zich inpandig dienen te verplaatsen en dit zorgt voor schadelijke uitstoot van DME in de magazijnen. Om die uitstoot te minimaliseren heeft PontMeyer nu recent opsteek roetfilters aangeschaft. Voortaan zal men gebruik maken van ons EHC P15 opzet roetfilter om de voertuigen inpandig te verplaatsen. Op deze manier worden zowel de klanten als het personeel optimaal beschermd tegen de dieseluitstoot.

 

Plaats hier uw reactie.