EHC op Twitter EHC op Facebook

UPS Nederland investeert verder in een DME arme werkomgeving

UPS is reeds vele jaren bezorgt over de luchtkwaliteit in haar vestigingen.  Om die reden gebuiken ze reeds vele jaren ons P15 en L20 roetfilter om bestel- en vrachtwagens inpandig te verplaatsen.  In Nederland worden Euro4 en Euro5 motoren gedoogt omdat deze aanschouwt worden als “schone diesels”.  Nu schone diesels bestaand niet, alleen minder vervuilende diesels !!!

De “Shift-wagens” die ze gebruiken om containers naar binnen of naar buiten te rijden zijn Euro4 en Euro5 vrachtwagens.  Deze zijn reeds af fabriek voorzien van een open- of halfopen roetfilter.  Deze hebben een maximaal afvangrendement van 50%, wat ruim onvoelde is om met deze vrachtwagens inpandig te gebruiken. 

Door het plaatsen van ons EHC HT roetfilter stijgt het afvangrendement naar minimum 95% !!!  Dit is een aanzienlijk verbetering en hierdoor wordt de uitstoot van DME volgens de stand ter techniek maximaal gereduceert.

Voor meer foto’s klik hier.

Plaats hier uw reactie.